tirsdag den 26. oktober 2010

Velkommen til KhaniDK - blog!

Yours Truly
Aaaaay! Velkommen til min blog. Som kunstner synes jeg det er ekstremt vigtigt at holde en personlig forbindelse til sine fans så herinde vil jeg skrive lige fra personlige tanker og historier fra mit eget liv til opdateringer omkring mit musik ca en gang om ugen. Kort sagt er det en måde så fans & andre kan lære "Khani" lidt bedre at kende som person. 


Og så er der selvfølgelig nogen der vil tænke: "men hvem er Khani?"
Jeg er en knægt på 18 år fra en by der hedder Køge. Jeg er af halv pakistansk og halv dansk oprindelse og mit navn er Imran. Jeg går under kunstnernavnet "Khani" som er et kælenavn der kommer fra mit efternavn "Khan"
Jeg har i nogle år udgivet sange, covers, remixes og andet jeg har lavet derhjemme, ud på nettet. Hele mit liv har jeg dedikeret til musik. Fra da jeg var helt lille til jeg gik i de små klasser i skolen til den dag idag. Min første musikvideo kan ses lige her: Khani - Isprinsesse (Official Video!) 
- Er igang med en MASSE så hvis du synes det lyder lidt interessant så følg mig her og på Facebook med et enkelt klik lige under denne sætning :-)Som nogle måske ved så udkom min debutsingle "Isprinsesse" for ca. en måned siden og jeg må sige at jeg er så stolt af hvordan det er gået. Sangen blev #3 på iTunes r&b charts hvor Usher var #2. Videoen har 75.000+ views på Youtube. Min fanside (http://facebook.com/KhaniDK) rummer nu mere end 22.000 fans. Er ikke helt sikker på hvad Basim har præcist men tror det ligger omkring 25.000. og han har været i X-FACTOR! på landsdækkende tv. (Shoutout til drengen - han gør det rigtig godt) Og alt dette er gjort uden noget selskab i ryggen. Med internettet som det eneste medie. Uden presse. Uden den store omtale. Og det er også derfor at jeg har indset at jeg virkelig har nogle specielle mennesker bag mig. Så jeg vil bare sende en masse masse kærlighed ud til jer alle. Tusind tusind tak for al' jeres støtte og kærlighed. Det er som at flyve. Og jeg gør virkelig mit bedste for at vise jer at i er værdsat. Det er også derfor jeg har lavet denne blog. derfor jeg har lavet Ustream chats og det er derfor jeg svarer alle der skriver til min indbakke før eller senere og skriver tillykke til jer når i har fødselsdag. Er virkelig glad for jer allesammen!


Samtidigt vil jeg også give et kæmpe shoutout til mine egne venner & familie som har stået bag mig som en kæmpe støtte og virkelig fået mig til at føle at jeg ikke er alene, for denne branche kan meget let efterlade én ensom. At se så mange til releasefesten d. 1 oktober var også noget helt specielt for mig. Folk troede jeg var fuld fordi jeg var så oppe og køre. Nah - jeg var bare høj af glæde. 


Damn - det her blogging er faktisk cool. Hvad mon jeg skriver om til næste gang. Måske noget om hvordan jeg overhovedet begyndte at lege med musik? Et flashback. Who knows. Håber dette var værd at læse for jer.

9 kommentarer:

 1. Alt for godt :-)
  Endelig en dreng der gider skrive om sig selv !:)

  SvarSlet
 2. wow .. man glemmer alt om at blinke, når man læser alt det her !:)

  SvarSlet
 3. GOT DAMN. DU ER FANTASTIK BLIV VED . PLEASEEE !!

  SvarSlet
 4. Du er god Khani!<3

  SvarSlet
 5. Khani alt til sammen her rigtigt meget værd! <3 Jeg elsker dig og din musik Khani du er sådan en sej dreng! <3 Det var godt skreven alt det der Khani! <3 Den triste historie som jeg var ved at græde over det den hvor du skrev at du sad alene på en gynge helt ensom hvor du nynnede en sang. :( Den er bare så sørgelig. <3 Men Khani husk du ville hele tiden få den støtte fra mig du er min yndlings sanger den bedste i hele Jorden! <3 Dig ville jeg kræftedeme hele tiden stå for Khani jeg glæder mig til at se dig virkeligt i øjnene! <3 Jeg elsker dig overdreven mig jeg høre dine sange Dag&nat! <3 Jeg holder virkeligt af dig Khani husk nu jeg er din allerstørstefan! <3 Love you Khani! <3 Khani og den besked har jeg brugte 20. min. på at tænke hvad jeg skal skrive til dig. <3 Jeg støtter dig virkelig Khani og det ville jeg hele tiden gøre! <3 Og håber at du svare på FB når jeg skriver til dig eller jeg håber du svare alle dine fans som virkelig elsker dig! <3 Jeg tænker på dig dag&nat! <3 Hilsen din største fan Khani Zainab Al-mssaedi. <3

  SvarSlet
 6. Jeg hedder Zainab Ali khan på FB. <3 Jeg elsker dig!

  SvarSlet
 7. jeg vil gerne vide hvordan du har fået din inspiration til at synge.. det er helt vildt cool.. dine sange er fantastiske jeg kan specielt godt lide 'Når solen går ned'

  SvarSlet
 8. Hej jeg elsker dine sange og de er super gode
  Love you! 💜💜🌸🌸

  SvarSlet