søndag den 14. november 2010

Et brev til dig..

Står op søndag morgen ved en 10 tiden og hopper ind på min fanside. 26.000 fans var den kommet op på. Jeg sad og kiggede på dét tal i måske 5 minutter og bare tænkte. Overvej lige at jeg har 26.000 mennesker som offentligt siger "Jeg støtter Khani"Da jeg oprettede fansiden gik der noget tid og så fik jeg 500 medlemmer og jeg var oppe og køre! kunne ikke tro det. Og nu er der 200-300 der melder sig ind hver dag? Virkelig det er sindssygt. Jeg står uden et selskab og alt det der hvilket gør det her så unikt. Jeg ville ønske jeg kunne samle hver og ind af jer og sige tak personligt. men det kan jeg ikke - så dette var den bedste idé jeg kunne huske:


Nogle af jer har fulgt mig fra starten af. Og nogle tænker "kom tilbage remix" og sådan noget. men det var langt fra starten. Starten var "Losin' it" "Turn it up" og alle dem der (Btw hvis nogle har de sange - kontakt mig!) og nogle af jer begyndte først at følge mig idag . Vil bare gerne sige så mange gange tak for al støtten. Det er overvældende for mig. det betyder virkelig meget. Det er også derfor jeg sidder og besvarer alle de breve jeg får i indbakken. fordi det betyder noget. Nogle forstår ikke hvordan jeg orker at svare på 300 beskeder hvor mange af dem tit indeholder det samme. Men hvad de ikke forstår er at hvert brev er en unik person der viser at de støtter dig. Så hvordan kan jeg lade være? Læser også altid de opslag i slår op på min fanside - de kommentarer i skriver til hvad jeg slår op. Jeg gør hvad jeg kan for at lade jer vide at i er værdsat!


Så dette korte indlæg var kun skrevet for at takke jer. Så hvis du er en af de 26.000 - eller en af de mange som støtter selvom du ikke lige melder dig ind på fansiden. Så er dette et personligt tak til dig fra mig af!
Hvis nogle vil hjælpe mig lidt ud med min fanside så kan du invitere alle dine venner til min fanside (http://facebook.com/KhaniDK) - du kan invitere dem alle på under to minutter. 

Du skal bare gå ind på fansiden - trykke på "foreslå til venner" og så når popuppen med alle dine venner kommer frem så skal du bare indsætte i url-baren (adresse-baren hvor der normalt står facebook.com.....) Koden: javascript:fs.select_all()

Nogle gange virker det ikke men så skal man bare højreklikke på en tilfældig ven og så trykke "åben i ny fane" og så indsætte koden i url-baren dér. Det går super hurtigt. ville sætte stor pris på det ♥


2 kommentarer:

  1. Jeg forstår du har så mange fans, du er jo bare DK's bedste, for mig verdens bedste! Jeg har fulgt dig i langtid nu, og hver dag inde på din blog. Jeg håber at jeg en dag vil stå ved siden af dig og tage et billede med dig, det er min største drøm, og det har det været i rigtig, rigtig, rigtiiig langtid :i.. Held og lykke, og håber vi hører meget mere fra dig.
    Gøre det for loveee <3

    SvarSlet
  2. Jeg elsker dig virkelig højt Khani .. Du er noget af det bedste, jeg hører altid din sang! Haft Alt. Det er verdens bedste sang, mit største ønske er at jeg gerne vil møde dig .. Og få taget et billede sammen med dig, og det billede vil jeg altid gemme, og kigge på det når jeg savner dig.. Du har rigtig mange fans Khani, altid når jeg er ked af det hører jeg dine sange og kigger på dine billeder. Jeg elsker dig husk det .. For resten, jeg er også Pakistaner.. Det lidt nice, men, jeg elsker dig Khani .. Husk det!

    SvarSlet